Airfast compressor Grondslagen uitgelegd

Ons Bradnailer kan zijn een apparaat dat vooral wordt ingezet voor verschillende afwerktoepassingen. Ons Bradnailer schiet brads betreffende ons kleine kop.

SchroevenBit houdersGipsplaat bitsSchroevendraaier bit setsCr-V bitsGouden bitsDiamant bitsSoksleutel bits

Acties & Koopjes Schrijf u in op de nieuwsbrief en wees op de hoogte met de acties en aanbiedingen.

Dryfast kan zijn ons Nederlands beurs het zichzelf specialiseerd in bouwdrogers, ontvochtigers, ventilatoren, meetapparatuur en kachels. Binnen een Benelux kan zijn het merk intussen marktleider en daardoor ons begrip.Dryfast apparaten ogen bekend om de juiste capaciteit en betrouwbaarheid.

BorenKernborenSDS-Plus beitelsSDS-Max beitels3-4" 6-hoekige beitelsBosch beitelsKango beitelSDS-Plus setsSDS-Plus borenSDS-Max borenBeton borenMultifunctionele borenTegel en glas borenMengstavenHHS boor bitsTitanium HSS borenKobalt borenZware metaalborenBoor setsTrappenboren en conische plaatborenVerzink BorenHoutborenSchrijnwerk en reparatieSchrijnwerk accessoiresSpeedborenSlangenborenForstnerborenSpankoppenSDS adapterBoor accessoires

Schroefapparatuur Schroefapparatuur Ons assortiment Schroefapparatuur bestaat uit apparaten die schroeven verwerken op lucht, accu en elektriciteit. Een schroefmachines op lucht verwerken schroeven op rol, een overige schroefapparatuur verwerkt schroeven op groep.

Een MA06180 compressor is klein, licht, standvastig en gemakkelijk hanteerbaar. Dit gestel met de 6 liter tank zorgt voor een uitstekende bescherming van een pomp en de drukunit. Een compressor kan zijn uitgerust met ons comfortabele handgreep, zuignap voeten en ons drukregelaar.

VoertuigenWerkplaats gereedschapVloeistoffen en smeermiddelenVoertuig inspectieDiagnostische hulpmiddelenMotor en aandrijvingRemmen, vering, en sturenWielen en bandenCarrosserie gereedschapVoertuig elektrischVoertuig accessoiresSchoonmaakAutopech en noodgevallen

16° Coil nagels Hieronder kan u een selectie vervaardigen uit een meerdere Coil nagels geselecteerd op diameter.

Pneumatisch gereedschapPneumatisch gereedschapPerslucht fittingenSpuitpistolenSpijkerpistolenNietjes en here spijkers

Benodigdheden schroefmachines"Rapid" fixBitro houdersCardan koppelingDrill guidesFlexibelIndicatie hulzenMagnetischNeusstuk tbv schroefmachinesQuad driversReduceer adaptersSchroefgeleidersVerlengstukkenVerlengstukken en draaghaken

Bescherming en werkkledingReflecterende kledingOogbeschermingStofmaskersHoofdbeschermingGehoorbeschermingHandschoenenKledingVeiligiheids lijnen en hakenNoodhamerVeiligheidssetsKniebescherming

Naast bovenstaande keuzes zijn er nog een aantal zaken waar je op kunt letten voor dit kiezen over ons compressor. Zo kun jouw gluren tot dit aanzuigvermogen. Op welke manier beter dit aanzuigvermogen (in liters per minuut), hoe sneller de tank zich bijvult en dus lucht beschikbaar stelt. Daarnaast zijn daar veel zaken welke melden hoe krachtig een compressor kan zijn.

Die compressor heeft een vernieuwend vormgeving met een metalen lp welke de drukregelaar en een universele snelkoppeling beschermt en kan zijn dankzij dit onderstel met twee wielen en comfortgreep eenvoudig te transporten. De twee voorpoten wensen voor een betrouwbare stabiliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *